top of page
Fronnt

FRONNTrunners VOOR ENERGIETRANSITIES

Member of FRONNT

LVR Electronics maakt deel uit van FRONNT. FRONNT verenigt ondernemingen binnen drie domeinen: Elektriciteit, Klimatisatie en HVAC & Sanitair. Als groep versterken we elkaar op het vlak van innovatie, technologie en organisatie. Toch behoudt elke entiteit de eigenheid en werking die al jarenlang zijn dienst bewees binnen de organisatie. Op die manier kan je bij LVR Electronics thuiskomen in een grotere, stabiele en gezonde groep, waar je toch de voordelen en werksfeer van een KMO kan ervaren.

 

‘Running your energy transition’

FRONNT staat voor duurzaamheid. De baseline ‘Running your energy transition’ nemen we heel serieus. Het integreren van multitechnieken is onze core business. Als groep kunnen we stellen dat we zowel voor technische installaties als producten en services alles in huis hebben om de niet-particuliere markt te begeleiden naar een duurzame toekomst.

De Ziel van FRONNT

FRONNTrunner naar een duurzame toekomst

FRONNT en haar leden maken de toekomst van multitechnieken, op verschillende FRONNTen. Door samen te werken, elkaar te versterken, de handen in elkaar te slaan om te blijven innoveren, onszelf en de technieken steeds opnieuw uit te vinden en last but not least, door de geboekte resultaten van deze aanpak.

Verbindend ondernemen vanuit het hart

FRONNT en haar leden gaan voluit voor verbindend ondernemen met een hart voor mens en planeet. Multitechnieken is de drijvende motor voor de energietransitie en een gezond werkklimaat vanbinnen en vanbuiten.

Denken in oplossingen voor een volledige ontzorging

FRONNT ontzorgt haar leden door te leren van en kennis te delen met elkaar. Experten bieden een directe meerwaarde voor de werking, organisatie en strategie van de entiteiten. We ontzorgen ook onze medewerkers en klanten, waarbij we denken in termen van oplossingen. Dankzij de enorme knowhow in de groep, eindigen we altijd met een passende oplossing. Ook als het om complexe situaties gaat.

Flexibel zijn met en voor elkaar

Dankzij onze grote groep kunnen we intern flexibel zijn, capaciteit delen, leveringen op elkaar afstemmen, korte lijnen en heel wat stappen verder gaan voor elkaar. Deze flexibiliteit voelt ook de eindklant. Ook het omarmen van veranderende omstandigheden vergt flexibiliteit, waar de energietransitie slechts één van is. En we zijn er klaar voor.

LVR Electronics

CONTACTEER ONS 

Meer weten? Bel ons!
bottom of page